θεραπεία Κερατίνης

Brazilian Keratin της εταιρείας Lasio.

Η θεραπεία Βrazilian Κeratin, είναι μια νέα θεραπεία μαλλιών με βάση την κερατίνη που κάνει τα μαλλιά λεία, λαμπερά και υγιή. Η εφαρμογή brazilian keratin έχει ως αποτέλεσμα ολόισια μαλλιά, υγιή τρίχα χωρίς φριζάρισμα, ενώ ταυτόχρονα χαρίζει πλούσιο όγκο και αναδόμηση σε βάθος από την πρώτη κιόλας μέρα της εφαρμογής.

Ενημερωθείτε για τιμές και προσφορές για τη θεραπεία Brazilian Keratin.

Θεραπεία Κερατίνης
  • Brazilian Keratin Lasio Treatment 100€ - 170€

Η δουλειά μας

H εφαρμογή της θεραπείας κερατίνης γίνεται με προϊόντα της εταιρίας Lasio που επαναφέρουν την υγεία της τρίχας και ελαχιστοποιούν το φριζάρισμα των μαλλιών στο 100%.

BINTEO

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η κερατίνη είναι ένα βασικό συστατικό της τρίχας μας και παράγεται καθημερινά από τον οργανισμό μας. Συχνά, λόγω των καιρικών συνθηκών ή τεχνιτών εφαρμογών (ήλιος, θερμότητα, styling, χημικές εργασίες) η κερατίνη καταστρέφεται και δεν μπορεί να αναπληρωθεί. Για το λόγο αυτό, υπάρχει η αντίστοιχη θεραπεία κερατίνης που θρέφει και αναδομεί την τρίχα.

Ο καθένας μπορεί να τη χρησιμοποιήσει. Ωστόσο, είναι ιδανική για όσους έχουν κατεστραμμένη τρίχα από εφαρμογές styling ή βαφές μαλλιών, όπως επίσης και για αφυδατωμένα, θαμπά, φριζαρισμένα, ξηρά και χωρίς όγκο μαλλιά.