fbpx
Ariane Coiffure
E-SHOP ARIANE.GR

θεραπεία Κερατίνης Brazilian Keratin

Τι είναι η Κερατίνη

Πριν αναλύσουμε τα πάντα για τη θεραπεία κερατίνης (keratin treatment) και κυρίως για την ισιωτική θεραπεία μαλλιών κερατίνης (brazilian keratin treatment), θα πρέπει αρχικά να αναφέρουμε τι είναι η κερατίνη και γιατί μια θεραπεία μαλλιών είναι πολύ σημαντική για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Η κερατίνη λοιπόν, είναι μία δομική πρωτεΐνη που υπάρχει στα μαλλιά, η οποία με το πέρασμα του χρόνου μπορεί να αλλοιωθεί εξαιτίας διαφόρων παραγόντων, όπως είναι για παράδειγμα η ηλικία ή η υπερέκθεση στον ήλιο. Ουσιαστικά, συμπληρώνει τα κενά που υπάρχουν ανάμεσα στην επιδερμίδα και το στέλεχος της τρίχας. Η κερατίνη δεν καταστρέφει τα μαλλιά, αντιθέτως είναι ο λόγος που η τρίχα γίνεται δυνατή, υγιής και λεία. Επομένως, μια θεραπεία μαλλιών για κατεστραμμένα μαλλιά θα “πρέπει” να περιλαμβάνει και την κερατίνη, καθώς η κερατίνη δεν προσδίδει αρνητικά χαρακτηριστικά στην τρίχα και η ύπαρξη κερατίνης λειτουργεί θεραπευτικά σε  κατεστραμμένα μαλλιά.

Οι θεραπείες μαλλιών λοιπόν, αποτελούν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι ως προς την περιποίηση και τη φροντίδα μας καθώς επιλέγοντας την ιδανική θεραπεία για εμάς και τα μαλλιά μας, τα αποτελέσματα που μπορεί να μας προσφέρει η κατάλληλη θεραπεία μαλλιών, είναι μοναδικά. 

 

Πόσα είδη κερατίνης υπάρχουν;

Υπάρχουν δύο είδη κερατίνης και είναι τα εξής:

 1. η κερατίνη με φορμαλδεΰδη και
 2. η κερατίνη χωρίς φορμαλδεΰδη.

Πιο συγκεκριμένα η κερατίνη, η οποία περιέχει φορμαλδεΰδη, είναι αρκετά αποτελεσματική αλλά επιβλαβής για την ανθρώπινη υγεία.

Όσον αφορά την κερατίνη χωρίς φορμαλδεΰδη είναι αρκετά αποτελεσματική θεραπεία και με την σωστή εφαρμογή μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα με την κερατίνη φορμαλδεΰδης χωρίς όμως τις ανεπιθύμητες παρενέργειες.

 

Κερατίνη σε βαμμένα μαλλιά

Κερατίνη θεραπείες για βαμμένα μαλλιά: Εάν θέλετε να λύσετε κάποιες απορίες σχετικά με την κερατίνη και τη βαφή διαβάστε παρακάτω.

 • Θεραπεία Κερατίνης και βαφή: Εαν έχετε βαμμένα μαλλιά, θα πρέπει να συμβουλευτείτε κάποιον έμπειρο hairstylist των κομμωτηρίων Ariane για το καλύτερο αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή μιας θεραπείας κερατίνης. 
 • Κερατίνη και μόνιμη βαφή μαλλιών και ανταύγειες: Κατά τη διαδικασία λουσίματος, ο κομμωτής σας θα χρησιμοποιήσει το σαμπουάν καθαρισμού/προεπεξεργασίας και στη συνέχεια θα εφαρμόσει την εκπληκτική Brazilian Keratin Treatment.
 • Για ημι-μόνιμη βαφή: Για να γίνει η εφαρμογής της βαφή μετά από την ισιωτική θεραπεία κερατίνης, θα πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον 2 έως 3 εβδομάδες προκειμένου η επιδερμίδα να γίνει αρκετά πορώδης έτσι ώστε να απορροφήσει τη βαφή.

 

Αν ο κάποιος επιθυμεί βαφή ή ανταύγειες θα πρέπει να γίνει πριν την εφαρμογή της  Brazilian Keratin Treatment. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση το προσωπικό του Ariane είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει σε ό,τι χρειαστείτε.

Θεραπεία μαλλιών στο κομμωτήριο ή στο σπίτι;

Θεραπεία Κερατίνης για τα μαλλιά (hair keratin treatment): Μια θεραπεία μαλλιών μπορεί να γίνει σε ένα κομμωτήριο ή ακόμη και στο σπίτι. Πως γίνεται όμως αυτό;

Όσον αφορά την θεραπεία μαλλιών στο κομμωτήριο, οι Hair Experts συνεργάτες του Ariane (κομμωτήριο Θεσσαλονίκη) γνωρίζουν πολύ καλά τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η διαδικασία και μάλιστα χάρη στην πολυετή εμπειρία τους μπορούν να σας προτείνουν την κατάλληλη θεραπεία για τα μαλλιά σας, όπως για παράδειγμα μια θεραπεία κερατίνης ή μια ισιωτική θεραπεία. Εάν αναρωτιέστε ποια είναι η μεταξύ τους διαφορά, η απάντηση υπάρχει παρακάτω. Ο τρόπος εφαρμογής και στις δύο περιπτώσεις είναι παρόμοιος, ωστόσο διαφέρουν ως προς την σύνθεση. Πιο συγκεκριμενα:

Η Brazilian θεραπεία με κερατίνη έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Περιέχει στοιχεία κερατίνης και έχει την ικανότητα να ισιώνει την τρίχα
 • Περιέχει (συνήθως) την ουσία φορμαλδεΰδη, που δίνει ένα λείο αποτέλεσμα και μεγάλη διάρκεια. Αυτή η διάρκεια που προσδίδει η Brazilian θεραπεία με κερατίνη δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς την  φορμαλδεΰδη.
 • Προσδίδει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα και λάμψη στα μαλλιά
 • Λειτουργεί επικαλυπτικά ως προς την τρίχα

 

Ενώ η θεραπεία μαλλιών με κερατίνη έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

 • Εισχωρεί στο τριχωτό της κεφαλής και αναπλάθει
 • Τα προϊόντα δεν είναι χημικά
 • Ενυδατώνει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής
 • Διεισδύει εσωτερικά στην τρίχα 

 

Όσον αφορά τη θεραπεία μαλλιών στο σπίτι, μπορεί να γίνει μέσα από την αγορά των αντίστοιχων προϊόντων που θα σας προτείνουν οι ειδικοί. Για να καλύψουν πλήρως τις δικές σας ανάγκες, τα Ariane έχουν δημιουργήσει το e-shop, www.ariane.gr, από όπου μπορείτε να προμηθευτείτε επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς, όπως είναι τα προϊόντα θεραπείας κερατίνης (keratin treatment products). Ανακαλύψτε προϊόντα με κερατίνη όπως για παράδειγμα το σαμπουάν με κερατίνη (keratin treatment shampoo) CHI Keratin Shampoo και το conditioner για μαλλιά (με κερατίνη) CHI Keratin Conditioner.

 

θεραπεία Κερατίνης Brazilian Keratin

Ανακαλύψτε την εκπληκτική και άκρως αποτελεσματική ισιωτική θεραπεία Κερατίνης της εταιρείας Lasio.

Αναρωτιέστε τι είναι η Brazilian Keratin ή αλλιώς η ισιωτική θεραπεία μαλλιών, από την Lasio, για την οποία μιλούν όλοι; Η Keratin brazilian therapy είναι μια νέα θεραπεία μαλλιών με βάση την κερατίνη, η οποία κάνει τα μαλλιά πιο λεία, λαμπερά και υγιή από ποτέ. Η εφαρμογή brazilian keratin έχει ως αποτέλεσμα ολόισια μαλλιά, υγιή τρίχα χωρίς φριζάρισμα (άρα αποτελεί την ιδανική θεραπεία μαλλιών για φριζάρισμα), ενώ ταυτόχρονα χαρίζει πλούσιο όγκο και αναδόμηση σε βάθος από την πρώτη κιόλας μέρα της εφαρμογής.

 • Brazilian Keratin Treatment τιμή-προσφορά: Ενημερωθείτε για τις τιμές και τις προσφορές μας για την Brazilian Keratin Treatment. Εάν ψάχνετε για τη συγκεκριμένη θεραπεία κερατίνης στην Θεσσαλονίκη, η τιμή για την ισιωτική brazilian keratin Lasio Treatment, στα κομμωτήρια Ariane, κυμαίνεται από 100€ έως 170€.

 

Brazilian keratin: Υπέρ και κατά 

Brazilian keratin θετικά: Τα μαλλιά μετά την ισιωτική θεραπεία είναι λεία, όμορφα, απαλά και λαμπερά και δεν φριζάρουν (κερατίνη anti Frizz) καθόλου. Είναι η ιδανική επιλογή για όλους όσους έχουν σγουρά – σπαστά μαλλιά και ισιώνουν συνεχώς τα μαλλιά τους αλλά και για όλους όσους θέλουν να εφαρμόσουν στα μαλλιά και στο τριχωτό της κεφαλής τους την τέλεια θεραπεία αναδόμησης και λείανσης και να τιθασεύσουν τις μπούκλες  τους.

Brazilian keratin treatment κίνδυνοι: Η κερατίνη από μόνη της δεν μπορεί να κάνει κακό στην τρίχα αντιθέτως προσφέρει πολλά θετικά οφέλη. Αυτό που μπορεί να οδηγήσει στο κάψιμο είναι το σίδερο των μαλλιών που χρησιμοποιείτε στο σπίτι μετά την εφαρμογή της ισιωτικής θεραπείας κερατίνης. Εάν δεν υπάρχει σωστή χρήση μπορεί η τρίχα να αφυδατωθεί, να σπάσει και να καταστραφεί. Για τον λόγο, μετά την Brazilian keratin treatment, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τους ειδικούς για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης και styling των μαλλιών σας.

Η Brazilian keratin γίνεται στο σπίτι;

Brazilian keratin treatment at home: Η Brazilian keratin μπορεί να γίνει και στο σπίτι εάν υπάρχουν οι κατάλληλες οδηγίες από τον κομμωτή σας και εάν έχετε τα αντίστοιχα brazilian keratin treatment προϊόντα και τα απαραίτητα εργαλεία. Ωστόσο αυτό που προτείνουμε εμείς προκειμένου η διαδικασία να γίνει με απόλυτο επαγγελματισμό και με ασφάλεια και να επιφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα στα μαλλιά, είναι να επιλέγετε να κάνετε την brazilian keratin treatment σε κομμωτήρια.

Η ισιωτική θεραπεία μαλλιών δεν καταστρέφει τα μαλλιά όταν γίνεται σωστά και ολοκληρωμένα.

Η καλύτερη θεραπεία για τα μαλλιά σας

Εάν αναζητάτε την καλύτερη και την πιο ολοκληρωμένη θεραπεία μαλλιών για γυναίκες αλλά και για άνδρες, θα την βρείτε στα καλύτερα κομμωτήρια της Θεσσαλονίκης. 

Τα κομμωτήρια Ariane βρίσκονται στον χώρο της κομμωτικής πάνω από 40 χρόνια. Αυτά τα 40 χρόνια εμπειρίας “στεγάζονται” στα 4 καταστήματα μας σε σε όλη την Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές Πανόραμα, Τούμπα, Μαρτίου και Κέντρο.

Θεραπεία Κερατίνης
 • Brazilian Keratin Lasio Treatment 100€ - 170€

Η δουλειά μας

H εφαρμογή της θεραπείας κερατίνης γίνεται με προϊόντα της εταιρίας Lasio που επαναφέρουν την υγεία της τρίχας και ελαχιστοποιούν το φριζάρισμα των μαλλιών στο 100%.

BINTEO

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η κερατίνη είναι ένα βασικό συστατικό της τρίχας μας και παράγεται καθημερινά από τον οργανισμό μας. Συχνά, λόγω των καιρικών συνθηκών ή τεχνιτών εφαρμογών (ήλιος, θερμότητα, styling, χημικές εργασίες) η κερατίνη καταστρέφεται και δεν μπορεί να αναπληρωθεί. Για το λόγο αυτό, υπάρχει η αντίστοιχη θεραπεία κερατίνης που θρέφει και αναδομεί την τρίχα.

Ο καθένας μπορεί να τη χρησιμοποιήσει. Ωστόσο, είναι ιδανική για όσους έχουν κατεστραμμένη τρίχα από εφαρμογές styling ή βαφές μαλλιών, όπως επίσης και για αφυδατωμένα, θαμπά, φριζαρισμένα, ξηρά και χωρίς όγκο μαλλιά.