fbpx
Ariane Coiffure
E-SHOP ARIANE.GR
μοντέρνα παιδικά κουρέματα για αγόρια και κορίτσια

Τα πιο μοντέρνα παιδικά κουρέματα για αγόρια και κορίτσια

Το παιδικό κούρεμα ίσως να είναι μία δύσκολη υπόθεση γιατί τις περισσότερες φορές τα παιδάκια δεν είναι εύκολο να καθίσουν να κουρευτούν.

Αυτό που ίσως την όλη διαδικασία πιο εύκολη, είναι εάν τους τάξετε ένα κούρεμα μοναδικό και ξεχωριστό. Για αυτό, έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα μοντέρνα παιδικά κουρέματα για αγόρια και για κορίτσια!

Κουρέματα για παιδιά

Τα κουρέματα για παιδιά, είναι όλα τους χαριτωμένα και δεν υπάρχει κάποιο “κατάλληλο”. Όλα ταιριάζουν σε κάθε παιδάκι. Αυτό που μένει είναι να σας δώσουμε μερικές ιδέες με παιδικά κουρέματα του 2020, που σίγουρα θα λατρέψετε και εσείς και τα παιδάκια σας. 

Παιδικά κουρέματα για αγόρια

Εάν ενδιαφέρεστε για παιδικά κουρέματα αγοριών υπάρχουν πολλές επιλογές και προτάσεις για να εμπνευστείτε και να ζητήσετε από τον κομμωτή σας. Μερικές από αυτές σας προτείνουμε παρακάτω.

Χωρίστρα

παιδικά κουρέματα αγόρια χωρίστρα

Η χωρίστρα αποτελεί ένα από τα κλασικά κουρέματα για τα παιδάκια. Εάν ψάχνεις παιδικά κουρέματα με σχέδια τότε επίλεξε ένα κούρεμα με χωρίστρα στα πλάγια. Είναι μία πάρα πολύ καλή και μοντέρνα επιλογή. Προσδίδει μια παιδική και παιχνιδιάρικη διάθεση.

κουρέματα με σχέδια για αγόρια

Φράντζα

κουρέματα για αγόρια φράντζα

Η φράντζα είναι ένα σύνηθες κούρεμα για τα αγοράκια. Είναι ένα κούρεμα που κάνει το πρόσωπο να φαίνεται ακόμη πιο γλυκό. Επίλεξε το μήκος που αρέσει στον μικρό μας φίλο!

Καρέ 

παιδικό κούρεμα για αγόρι καρέ

Ένα άνετο και cool κούρεμα είναι το καρέ. Ένα καρέ, είτε με πλάγια φράντζα είτε πιο ατημέλητη, ταιριάζει απόλυτα σε όλα τα αγοράκια!

Καρφάκια

παιδικό κούρεμα καρφάκια

Τα αγαπημένα σε όλους μας καρφάκια, είναι all time classic. Είναι μία διαχρονική επιλογή που προσδίδει extra στυλ!

Παιδικά κουρέματα για κορίτσια

Φυσικά και για τα  κοριτσάκια οι επιλογές δεν είναι λίγες. Δες τα πιο όμορφα και μοντέρνα κουρέματα για τα κοριτσάκια και επίλεξε το πιο ξεχωριστό για την μικρή σου!

Bob καρέ

bob καρέ για κορίτσια

Μία επιλογή που γλυκαίνει ακόμη περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι το bob καρέ! 

Εάν αναζητάτε παιδικά κουρέματα για κορίτσια με σπαστά μαλλιά, το καρέ είναι μία πολύ ωραία επιλογή. Μπορείτε επίσης, να πιάνεται με κοκαλάκι, τσιμπιδάκια και  κορδέλες λίγα από τα μπροστινά μαλλιά

Φράντζα

παιδικά κουρέματα για κορίτσια φράντζα

Οι αφέλειες ταιριάζουν και σε μακριά μαλλιά αλλά και σε κοντά. Είναι ένα κούρεμα που σίγουρα θα λατρέψετε εσείς και το παιδί σας!

Σγουρά

παιδικά κουρέματα για κορίτσια σγουρά μαλλιά

Ψάχνετε για παιδικά κουρέματα για κορίτσια με σγουρά μαλλιά; Τα σγουρά μαλλιά είναι από μόνα τους εντυπωσιακά και όμορφα. Αυτό που μένει είναι να επιλέξετε το μήκος τους! Είτε μακριά είτε μεσαίου μήκους είναι ιδανικά!

Related Posts

Βρείτε το κοντινότερο κομμωτήριο στην θεσσαλονίκη